Kick Off

2012.09.01. 12:52

Kezdjünk neki.

Eltelt hét őrült hónap úgy, hogy alig láttuk egymást. Éppen elég volt ebből ennyi, meg az iskola is kezdődik lassan, hát egyesítettük erőinket. Most már az egész család a Tücsök utcában lakik. Nekikezdünk egy új életnek itt Svájcországban. Átmeneti hónapok után most egy újabb - átmeneti - időszak következik. A következő két évben itt fogunk dolgozni, iskolába járni, élni. Izgalmas lesz. Sok új élmény, amit innen a messzi távolból nehezebb megosztani veletek.

Nekikezdünk hát ennek a blognak is. Azért, hogy mindenki jól értesült legyen. Meg azért, hogy megosszuk veletek az élményeinket és gondolatainkat. Svájcról. A svájciakról. A helyekről, ahol járni fogunk. Meg az expat életről. Meg mindenről, ami eszünkbe jut.

Kezdjünk hát neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://tucsokutca.blog.hu/api/trackback/id/tr984745625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyapa4 2012.09.02. 12:30:14

Mit mondjak??!! Mára már én is megnyugodtam, hogy túl vagyunk az elmúlt "őrült" hét hónapon!
Jó és rokon/érdeklődő barát megoldás ez a blog, köszönjük.
Ha szorgalmasan írtok is bele (persze fotókkal fűszerezve), az információra éhes itthon-maradottak sem panaszkodhatnak.
Kíváncsian és szeretettel várjuk rólatok a híreket és persze érezzétek jól magatokat "csokiországban"
süti beállítások módosítása