Helyzet

2012.11.17. 21:16

A helyzet az, hogy Gézát bedarálta a nemzetközi nagyvállalat, pedig nagyon szeretne bejegyzést írni a múlt hétvégéről, amiben volt eső, múzeum, és lepkeház. De nincs ideje ilyesmire, még esténként is dolgozik, ennek nem örül. Mi sem. 

Velem pedig az van, hogy az iskolában december 5-én Christmas Show lesz, ami jelentős jelmez készítési/beszerzési kötelezettséget ró rám. Mit is jelent ez: Ábelnek király jelmezt kell készíteni, az ő osztályából mindenki a három királyok valamelyike lesz (én sem értem...), annyi segítséget nyújtottak az iskolából, hogy az interneten keressünk rá arra, hogy  'wise man costume', és a találatok alapján dolgozhatunk. Boriék osztálya a Diótörő előadásában vesz részt, ezért Borinak biztosítani kell egyrészt egy hópehely jelmezt (konkrétan: fehér balett ruha, fehér harisnya, fehér tornapapucs), másrészt kínai táncos ruhát is (fekete póló, fekete nadrág, fekete tornapapucs). Remek.

Anyagokat megvettük (kb. annyiért, amennyiért vehettünk volna mondjuk nekem egy télikabátot), Géza kölcsönkért egy nagyon felkészült expat kollegától varrógépet, amelynek segítségével egy királyi palást el is készült már, Borinak pedig megvettünk mindent, amiben persze gyönyörű, és boldog (még két kabát ára...).

Szóval lesz majd részletes beszámoló mindenről, csak egyelőre varrunk. Arról is mesélünk majd, hogy milyen helyekre vittük el a Kamrita nevű plüss tigrist, akit Ábika hozhatott haza az iskolából hétvégére, egy napló kíséretében, amiben rögzíteni kell, hogy milyen programokban vett részt a tigris. Úgyhogy Géza holnap este blogolás helyett fogalmazást ír a tigris kalandjairól...

A bejegyzés trackback címe:

https://tucsokutca.blog.hu/api/trackback/id/tr714910890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyapa4 2012.11.17. 22:42:58

Hát!!!! No comment!

test&vér 2012.11.23. 20:12:46

Ma nem 23.-a van és az utolsó bejegyzés 17.-én volt?????!!!! Ti mit csináltok ott, de tényleg???
süti beállítások módosítása